Sunday, December 4, 2011

Kofshë të përziera me kaçkavall


Nevojitet:

* 4 karota të mëdha
* 300 gr. bizele
* 2 kokë qepe
* katër kofshë të zogut të pulës
* 100 gr. kaçkavall
* kripë, piper, vaj

Gatimi
Zihen 10 minuta bizelja dhe karota e grirë me flegra dhe kullohen. Qepa prehet në flegra të holla dhe fërgohet me vaj.

Hidhen kofshët, kriposen, shtohet piperi dhe fërgohen rreth 15 minuta. Shtohet një filxhan ujë dhe herë pas here përzihen kofshët.

Të bëra miks hidhen karota, bizelja, dhe përmbi grihet kaçkavalli.

Piqet në furrë 20 minuta në 180 gradë celsius.

No comments:

Post a Comment