Përbërësit për 4 persona:
* 4 trofta të vogla rreth 900 g
* 4 qepë të kuqe
* majdanoz
* vaj ulliri
* kripë, piper
Përgatitja:
1. Grijeni hollë qepën dhe 1 tufë majdanoz (të grira aromatike).
2. Pastrojini trohat duke i hequr luspat, praktikoni prerjen e barkut deri në fund, më pas piperosini, masazhojini me të grirat aromatike dhe vendosini në një enë qelqi që të marinohen për 1 orë në frigorifer.
3. Skuqini trohat e marinuara në tigan që nuk ngjit, rreth 6-8 minuta çdo anë duke i shtuar kripë. Servirini të nxehta.
4. Gatimi shoqërohet me verë të bardhë, kripë, aromë lulesh.
* 4 trofta të vogla rreth 900 g
* 4 qepë të kuqe
* majdanoz
* vaj ulliri
* kripë, piper
Përgatitja:
1. Grijeni hollë qepën dhe 1 tufë majdanoz (të grira aromatike).
2. Pastrojini trohat duke i hequr luspat, praktikoni prerjen e barkut deri në fund, më pas piperosini, masazhojini me të grirat aromatike dhe vendosini në një enë qelqi që të marinohen për 1 orë në frigorifer.
3. Skuqini trohat e marinuara në tigan që nuk ngjit, rreth 6-8 minuta çdo anë duke i shtuar kripë. Servirini të nxehta.
4. Gatimi shoqërohet me verë të bardhë, kripë, aromë lulesh.
No comments:
Post a Comment