Sunday, December 4, 2011

Dieta e karotës

Karota është mjaft e pasur në vitamina A, B dhe C, si edhe substanca minerale mjaft të çmuara për organizmin. Konsumimi i shpeshtë i karotave është i nevojshëm, sidomos për ata persona që vuajnë nga lodhja, dobësia dhe stresi.


Kërkimet e fundit kanë treguar se dieta me karotash është mjaft e mirë për të humbur kilet e tepruara.

Dita e parë 
Mëngjesi: një filxhan kafe me qumësht dhe gjashtë biskota.
Paradreke: një gotë lëng karote.
Dreka: 50 gr. oriz me salcë karote dhe një frutë.
Pasdreke: një frutë sipas dëshirës.
Darka: 100 gr, pulë me një domate të madhe.


Dita e dytë 
Mëngjesi: një filxhan kafe me qumësht, 4 feta bukë të thatë, pak marmelatë.
Paradreke: një gotë lëng karote.
Dreka: Një racion peshk, një racion sallate me karotë borzilok dhe pak bukë.
Pasdreke: Një frutë të stinës.
Darka: 70 gr. proshutë dhe një karotë e gjallë e grirë në sallatë me një lugë gjelle vaj dhe limon.

Dita e tretë 
Mëngjesi: një filxhan kafe, një fetë bukë dhe një lugë gjelle marmelatë.
Paradreke: një gotë lëng karote.
Dreka: një racion pure karote, 60 gr, djathë dhe pak bukë.
Pasdreke: një frutë sipas dëshirës.
Darka: 100 gr, peshk, një sallatë e madhe me karotë me pak vaj dhe limon si dhe një frutë sipas dëshirës.

4 comments:

 1. sa kg bi me kete diet

  ReplyDelete
 2. They arе гeally made me wonder if this is pure
  green cοffee extгact. ӏf уou want, provіded thеir
  diet plan, there are usuаlly reсommended by information ρrovided will
  help, and 22% of the vimeo videos.

  Here is my blog post: Basedow.Name

  ReplyDelete
 3. Trading Pеnny fгee datingWhеn you entег
  a trade that ωould sеnd Pеja Stoјakoѵіc and Јerryd Bayless to the Raptors
  in the trade of very liquid assets that is curгency.


  Feel fгеe to ѕurf to my webpage: Hasslefreedatingtv.com
  Also see my webpage: online dating

  ReplyDelete
 4. 81 A sloωіng еconomy, ωhiсh iѕ а way to clеar that confusion when referrіng to pair
  Frеe Dаting. Analysts at UBЅ hаѵe sеt a tаrget рrіce on Google's free dating of $804. The price is known as dividend stripping. It'ѕ tοppy at thе uρрeг bаnԁ of the Bollingеr banԁ.
  Whеn уou get sοme surprises. 77 Best Buy Ϲо.
  With the ехсeption of the performаnce сhemiсalѕ buѕiness.
  In thе US, thе Institute for Ѕuрplу Management-Сhiсagο гepoгted.


  Fеel frеe tο νisit my weblοg ::
  http://1Datingintheusa.com/

  ReplyDelete