Përbërësit për 4 persona:
* 350gr spageti
* 250gr domate
* 70gr djathë kremoz
* 1 spec me tul (të verdhë ose të kuq)
* 1 thelb hudhër
* borzilok
* vaj ulliri
* kripë
* piper
Përgatitja:
Ziejmë spagetat në pak minuta.
E vendosim specin në furrë në mënyrë që t’i heqim sa më lehtë lëkurën dhe farat. Pasi e kemi qëruar, e presim në fije të holla.
Shtojmë domatet, djathin kremoz dhe bashkë me specin i vendosim në një tas me thelbin e hudhrës të shtypur, pak kripë, piper, pak vaj ulliri dhe i përziejmë të gjitha mirë. Mund të servohet fare mirë edhe për darkë.
Kjo pjatë me shumë pak kalori (250 kalori) është e lehtë, kremoze dhe e shijshme.
* 350gr spageti
* 250gr domate
* 70gr djathë kremoz
* 1 spec me tul (të verdhë ose të kuq)
* 1 thelb hudhër
* borzilok
* vaj ulliri
* kripë
* piper
Përgatitja:
Ziejmë spagetat në pak minuta.
E vendosim specin në furrë në mënyrë që t’i heqim sa më lehtë lëkurën dhe farat. Pasi e kemi qëruar, e presim në fije të holla.
Shtojmë domatet, djathin kremoz dhe bashkë me specin i vendosim në një tas me thelbin e hudhrës të shtypur, pak kripë, piper, pak vaj ulliri dhe i përziejmë të gjitha mirë. Mund të servohet fare mirë edhe për darkë.
Kjo pjatë me shumë pak kalori (250 kalori) është e lehtë, kremoze dhe e shijshme.
No comments:
Post a Comment