Përbërësit:
* 1/4 filxhani bukë e thekur në kube
* 1/4 filxhani djathë i fortë, i thërrmuar
* l thelb hudhër, shtypur me shtypësen e hudhrave
* 1/4 lugë çaji piper i zi i thërrmuar jo imët
* l lugë gjelle vaj ulliri
* 2 domate të prera
* 2 lugë gjelle majdanoz i freskët (i copëtuar)
* 1/4 filxhani djathë i fortë, i thërrmuar
* l thelb hudhër, shtypur me shtypësen e hudhrave
* 1/4 lugë çaji piper i zi i thërrmuar jo imët
* l lugë gjelle vaj ulliri
* 2 domate të prera
* 2 lugë gjelle majdanoz i freskët (i copëtuar)
Përgatitja:
Ngrohni furrën në 250 gradë C.
Në një enë, përziej bukën, djathin, hudhrën, piperin dhe vajin sa të bëhen një përzierje e njëtrajtshme.
Vendos domatet në një tavë pjekjeje. Hidh sipër përzierjen e bukës dhe majdanoz.
Piqe sa të nxehet dhe buka të ketë marrë ngjyrë kafe, afërsish 20 minuta.
No comments:
Post a Comment